Over ons

Over Flexx

Wij zijn een kleinschalig maar deskundig administratiekantoor in Rotterdam die houdt van betrokken zijn. We vinden een goed en persoonlijk contact met onze klanten erg belangrijk. Wij gaan voor een langdurige relatie met onze klanten. Dit doen we door te volgen en goed te luisteren. Wat willen onze klanten? Wat vinden zij belangrijk en waarom? Kan het eigenlijk wel? Alles is mogelijk… We moeten dan wel weten wat er bij hen speelt en op welke manier ze het liefste met ons willen samenwerken. Onze prettige manier van samenwerken bindt ons met onze klanten. Maar tegelijkertijd kunnen we onze klanten optimaal adviseren omdat wij ons ontwikkelen en op de hoogte houden van de huidige wet en regelgeving.

Bij Flexx Administratie en Belastingadvies begrijpen we dat boekhouden niet voor iedereen is weggelegd. Daarom bieden wij diensten aan waarmee we u kunnen ondersteunen bij uw boekhouding en andere financiële zaken. Onze enthousiaste medewerkers kunnen u uw boekhouding volledig of gedeeltelijk uit handen nemen zodat u zich kunt richten op het werk waarin u goed bent. Samen met de klantvriendelijke en betrokken medewerkers van Flexx kunt u uw administratieve doelen bereiken en een productieve samenwerking tegemoet zien.

We zijn flexibel in de omgang, maar streng in de uitvoering! We zorgen er wel voor dat de cijfers onder aan de streep kloppen. We streven er naar bij belastingaangiftes fiscaal alle mogelijke voordelen zowel zakelijk als privé voor u eruit te halen. Let wel op dat we hierin erg afhankelijk zijn van de informatie die u ons verschaft.
 

De krachten van Flexx

Bij Flexx kunnen we u aantal kwaliteiten bieden die u ongetwijfeld zullen bevallen.
  • Wij zijn duidelijk, komen onze afspraken na en handelen snel en doeltreffend.
  • U kunt uw boekhouding aan ons uitbesteden voor een vast bedrag per maand, zodat u nooit voor  financiële verrassingen komt te staan.
  • U krijgt een vaste manager toegewezen die altijd voor u klaar staat, maar u heeft zelf via onze programma’s ook altijd inzage in uw boekhouding.
  • Flexx is volledig onafhankelijk.
  • Heeft u te maken met ziekte, zwangerschap of een andere reden waarom uw personeel tijdelijk niet beschikbaar is, dan vullen wij die plaats graag voor u in.
  • Onze medewerkers zijn betrokken en klantvriendelijk, zijn van alle laatste ontwikkelingen op ons vakgebied. Daardoor kunnen we bij Flexx diensten aanbieden aan groot- midden en kleinbedrijven en op middle management- of directieniveau.
 

Onze missie en filosofie

Als u besluit met Flexx in zee te gaan dan zullen we u niet teleurstellen. Want wij hebben het onze missie gemaakt om ondernemers te ondersteunen bij allerlei administratieve doeleinden. Wij geloven dat onze boekhouders uw bedrijf tot een succesvolle organisatie kunnen maken. Dit doen we door duidelijk te zijn, door onze afspraken na te komen en door snel te handelen. Bij ons weet u altijd exact waar u aan toe bent en zal u niet gepresenteerd worden met onverwachte rekeningen. Daarnaast is plezier in het werk voor ons erg belangrijk en houden we ons personeel gemotiveerd en betrokken.

Erkend leerbedrijf

Flexx is een s-bb erkend leerbedrijf